Bestill overnatting på Nordmarkskapellet

Nordmarkskapellet består av to hovedbygninger: kapellbygningen og Lagshytta. De to bygningene kan leies hver for seg eller samlet. Begge bygningene har innlagt strøm, vann og internett. På tunet mellom kapellbygningen og Lagshytta finnes det benker og to store tønnegriller (tørr ved er inkludert i leieprisen).

Priser og betalingsinformasjon

Leiepriser
Minimumspris for leie av Kapellbygningen eller Lagshytta er 1000 kroner per natt fra mandag til fredag og 2000 kroner i helga (fredag-søndag). Hvis reservasjonen avbestilles mindre enn én måned før leiedato, faktureres minimumsbeløpet.
Minimumsprisen inkluderer døgnprisen:
 • Leie per person, mandag - fredag: 100 kroner per natt
 • Leie per person, fredag - søndag: 200 kroner for begge netter, uavhengig av om det er én eller to overnattinger.
 • Leie for skoleklasser, mandag - fredag: 2000 kroner per natt per klasse (20-30 elever) lærere gratis.
Prisene gjelder alle aldre, bortsett fra babyer i medbragt seng, som er gratis.
Innsjekking og utsjekking er kl. 17:00 alle dager, om ikke annet er spesielt avtalt.

Betaling
Konto: 0530 31 10897
Oppgi:
 • Gruppenavn
 • Sted (Kapellbygningen/Lagshytta/Begge stedene)
 • Startdato
Adresse
Nordmarkskapellet
v/M. Gleiss
Oskar Braatens gate 2
0474 OSLO

Faktura
Hvis du trenger tilsendt faktura for leien, sender du en e-post til vår regnskapsfører (regnskap[at]nordmarkskapellet.no) med opplysninger om gruppenavn, sted, startdato og antall overnattinger, eller du kan sende inn den utfylte "Sjekklisten ved avreise" til Hallvard Holme (adresse ovenfor).

Endringer
Priser og betalingsregler kan endres for hvert semester og vil bli annonsert her minst en måned i forveien.

Forutsetninger for leie

 • Det skal alltid være minst to voksne ledere (over 18 år) tilstede under hele leieforholdet.
 • Kapellets branninstruks skal leses, forstås, signeres og følges.
 • Ordensreglene skal følges. Det er bl.a. forbud mot alle former for rusmidler på hele området, og røykeforbud inne.
Kapellvakt
De som leier Kapellbygningen og Lagshytta i helgene får det vi kaller "Kapellvakt" som innebærer at man blir med på forberedelser og gjennomføring av gudstjenesten og kafédrift søndag fra kl 9 til ca 15. Husfolket organiserer kapellvakten og fordeler arbeidsoppgavene mellom de som er i Kapellbygningen og Lagshytta. Det som skal gjøres er bla. vaffelsteking, salg i kafeteriaen før og etter gudstjenesten, vasking og rydding i kapell, peisestue og andre fellesarealer, oppvask etter kafedriften. I tillegg til kapellvakten skal alle vaske/støvsuge de rommene de har brukt.

Straffegebyr
Vi har dessverre hatt noe problemer med mangelfull vask/rydding og har gebyrer for å kunne kompensere til leietakere som blir påført en ekstra vaskebyrde.

Mangelfull vask
 • Kirkerom 1500,-
 • Kafe 1000,-
 • Kjøkken 1000,-
 • Kjeller 450,-
 • Sovefløy 900,-
 • Lagshytta 2500,-
Andre gebyr
 • Dårlig eller mangelfullt ryddet, kr 300,- per sted.
 • Panelovner ikke innstilt i henhold til anvisning, kr 500,- per sted.
 • Knuste vindusruter, kr 500,- per rute.
 • Skribling, kr 200,- per skribling.
 • Skader på ballfangernett eller festetau på ballbanen, kroner 400,- per skade.
 • Øvrige skader og mangler belastes etter omfanget av disse.

Frakt til Nordmarkskapellet

Frakt av mat og utstyr inn til Nordmarkskapellet skjer ved umotorisert kraft. Personer som har en funksjonshemning som gjør at de ikke kan gå, kan søke om kjøretillatelse fra Oslo kommune (legeerklæring må fremlegges). Les betingelsene nøye før du søker. Utgangspunktet er strenge reguleringer og en streng praktisering av regler og forskrifter.

Tilbud

Kapellbygningen

Kapellbygningen består av selve kirkerommet, en stor peisestue, kjøkken og sovefløy. I kjelleren er det vaskerom med dusjer og varmekabler i gulvet og et tørkerom. Sovefløyen har tre store soverom med åtte køyer og et mindre rom med fire køyer. I tillegg er det en liten peisestue som leietakerne disponerer frem til lørdag kl 17 når husmor og husfar (husfolket) kommer opp. Kapellbygningen har 28 sengeplasser. Se romoversikt.


Soverommene er utstyrt med madrasser og puter. Leietakere må selv ta med sovepose.


I den store peisestuen er det to sofakroker og spisebord/stoler nok til 70 personer. Peisestuen er også utstyrt med prosjektor, lerret, lydanlegg og DVD-spiller. I kapellrommet finnes et piano, som kan trilles inn i den store peisestuen. I tillegg finnes det bibler, sangbøker og et utvalg av spill i den store peisestuen. Den store peisestuen har en stor peis og en mindre vedovn. Tørr ved er inkludert i leieprisen.


Kjøkkenet er et fullt utstyrt storkjøkken. Her finner du vask, industrioppvaskmaskin (skyllemaskin), stort kjøleskap, stor komfyr, kaffetrakter, vannkoker, servise, bestikk, glass & kopper og det meste man trenger av vanlige arbeidsredskaper (arbeidsboller, stekepanner, store og små kasseroller, kniver, lasagne-former, mikser, serveringsboller - og fat etc). Kjøkkenet er også utstyrt med vaskemidler, kluter og kjøkkenhåndklær.


Lagshytta

Lagshytta ligger tvers over tunet, ti meter fra kapellbygningen og kan leies sammen med kapellbygningen eller av en uavhengig gruppe. Hytta har peisestue, kjøkken, to soverom i første etasje og seks i andre etasje. Det er vaskerom i hver etasje, og de som leier Lagshytta kan bruke dusjene i kapellbygningen. Lagshytta har 47 sengeplasser. Se romoversikt.


Soverommene er utstyrt med madrasser og puter. Leietakere må selv ta med sovepose.


I peisestuen er det en sofakrok og spisebord/stoler nok til ca 30-40 personer. Peisestuen er også utstyrt med prosjektor, lerret, lydanlegg, DVD-spiller og et elektronisk piano. Peis finnes det selvsagt, og tørr ved er inkludert i leieprisen.


Kjøkkenet er fullt utstyrt. Her finner du vask, oppvaskmaskin, kjøleskap med frysedel, komfyr med to stekeovner, kaffetrakter, vannkoker, mikrobølgeovn, servise, bestikk, glass & kopper og det meste man trenger av vanlige arbeidsredskaper (arbeidsboller, stekepanner, store og små kasseroller, kniver, lasagne-former, serveringsboller - og fat etc). Kjøkkenet er også utstyrt med vaskemidler, kluter og kjøkkenhåndklær.


Aktiviteter

Ute finnes det en liten ballbane for fotball og volleyball, en ti meter bred klatrevegg (en buldrevegg der man klatrer sideveis nær bakken uten behov for sikringsutstyr) og en 8 meter høy klatrevegg. En leder med klatreerfaring kan organisere klatring der.


Det er også fine turmuligheter rundt Nordmarkskapellet, hele året. Det kryr av blåmerkede stier i området, og det er mulig å sykle eller gå på grusveier i retning Tryvann, Skjennungen og Ullevålseter. Om vinteren går det skiløype rett forbi kapelldøra og hovedskiløypa til Kikut passerer 200 meter vest for Nordmarkskapellet, på den andre siden av KSI-hytta. Om sommeren kan man bade i Blankvann, som ligger 10-15 minutters gange fra Nordmarkskapellet.


Stua i Lagshytta

Soverom i Lagshytta

Kjøkken i Lagshytta

Soverom i Kapellbygningen

Bønnerom i Kapellbygningen

I Kapellbygningens kafeteria

Kapellet
Kapellet