Vil du bidra?

Vil du bidra?

Kapellet trenger alltid en villig hånd, og ditt bidrag kan bety en forskjell!
 1. To lørdager hvert semester arrangerer vi dugnader. Det er fast program med oppmøte klokken 10.00, lunsj 13.00 og middag 17.00. Maten er naturligvis gratis. Oppgavene varierer, og det er alltid rom for ett våkent øye som ser noe som burde vært gjort. Passer ikke de fastsatte dagene, si bare ifra så får du låne nøkkel en dag det passer deg! Følg med i kalenderen så ser du når neste dugnad er.
 2. Håndverker? Ta kontakt! Vi bruker mye penger på å holde kapellet i god stand. Håndverkertjenester er dyrt. Og vi er svært takknemlige for å ha noen ‘proffe’ konsulenter som hjelper oss ut i ett knipetak. For tiden er vi særlig i beit for en elektriker og kanskje en murer… Føler du deg truffet?
 3. Gaver – Nordmarkskapellet drives frivillig, og vi er avhengige av gaver både i form av tid og penger. Vi er ett velegnet formål for gaver til ‘Han som har alt’! Ønsker du å sponse noe konkret er vi takknemlige for det; si gjerne ifra dersom det er noe du tenker på. Ønskeliste
  1. Nytt piano (Vi forbeholder oss retten å teste det først)
  2. Har du lastebil? Vi trenger grus og jord, og transporten er så dyr… Kanskje du vil kjøre ett par turer?
  3. Nye stoler og bord i kafeen
  4. Penger til å slipe gulvet i kafeen
  5. Hjelp til å sy nye puter og gardiner
  6. Nye madrasser
  7. Har du gravemaskin? Vi skulle så gjerne ha gravd ett par dreneringsgrøfter.
 4. I Nordmarkskapellet er det gudstjenester hver søndag i skoleåret; vi tar fri kun fra midten av juni til midten av august, i jula – og i påskeuken. Vi trenger stadig nye talere og pianister. Dersom du er interessert, ta gjerne kontakt:
  • Talere: Under sportsgudstjenesten har vi en andakt på maks femten minutter over søndagens tekst. Ta kontakt med … dersom du kan tenke deg å  ‘ta en søndag’:
  • Pianister: Vi synger fire sanger under hver sportsgudstjeneste, som taleren velger ut til dagens tema. Sangene er fra Rop det ut eller Norsk salmebok, og vi har noter til alle sangene. Pianisten får salmenumrene på forhånd. Tar du en søndag? Kontakt:
Comments