Bli frivillig på Nordmarkskapellet

Alt arbeidet på Nordmarkskapellet er basert på frivillig innsats. Våre frivillige er både studenter og ikke-studenter, unge og gamle, single og familier. Vi har til felles at vi er glad i å være ute i marka, glad i Gud og glad i Nordmarkskapellet.

Under har vi listet opp noen av mulighetene du har til å engasjere deg i arbeidet på Nordmarkskapellet. Har du spørsmål eller ønsker å melde deg som frivillig? Ta kontakt med oss på e-post (leder@nordmarkskapellet.no), telefon (94156131, Matthias) eller send oss en melding på Facebook.

Liker du å dra på hyttetur? Bli husfolk!

Drømmer du om å våkne opp til fuglekvitter og lukten av ren natur? Å være husfolk gir deg muligheten til å kombinere tre ting: en pause fra hverdagen, flotte naturopplevelser i Nordmarka og praktisk arbeid. Husfolket er vertskap på Nordmarkskapellet hver helg det er gudstjeneste (utenom skolens sommerferie, juleferie og påskeferie). Som husfolk er du del av et team med minst en annen person. Sammen drar dere inn til kapellet lørdag kveld og er der til søndag ettermiddag (ca kl 15).

Mens dere er på kapellet gjør dere noen praktiske arbeidsoppgaver (f.eks. lage vaffelrøre, sette på klesvask, fylle opp med dopapir) og har ansvar for det praktiske rundt gudstjenesten og kapellkafeen på søndagen (f.eks. klargjøre kafésalget, tenne lys, ønske velkommen). De helgene det er leietakere på kapellet hjelper de til i kafeen og med rengjøring. Arbeidet tar noen timer til sammen. Resten av tiden står du fri til å slappe av, gå en tur, lese en bok, spille spill eller gjøre det du måtte ønske. For å sikre stabilitet i husfolktjenesten ønsker vi at alle husfolk forplikter seg til å ha tjeneste to helger (lørdag kveld til søndag) i halvåret i minst ett år (hvis dette er vanskelig for deg, ta kontakt, så finner vi en løsning!)

Kan du spille piano?

Vi trenger deg som kan spille piano på gudstjenestene. Du trenger ikke være profesjonell, det holder at du kan spille fire sanger fra salmeboka eller andre sangbøker. Du får vite på forhånd hvilke sanger som skal spilles slik at du kan øve hjemme hvis du ønsker. Belønningen er en flott tur i marka, gratis vaffel og kaffe etter gudstjenesten og gleden over å kunne bidra til å fylle kirkerommet med musikk og sang.

Liker du praktisk arbeid? Kom på dugnad!

Dugnad arrangeres på lørdager, primært i mai / juni og på høsten. Dato annonseres på våre hjemmesider og Facebook. Du kan også bli satt på vår dugnadsliste. Da får du invitasjon til kommende dugnader på e-post eller sms. Dugnad er sosialt, og vi har arbeidsoppgaver for alle - både deg som liker å fikse ting og deg som har ti tommeltotter. På dugnad får du hyggelig fellesskap, gratis lunsj og middag og muligheten til å sette spor etter deg på Nordmarkskapellet.