Om utleie

Priser og betalingsinformasjon

 • Leiepris på hverdager: NOK 140,- per person per natt,
  minstebeløp NOK 1400,- (Det vil si selv om dere er bare fem personer betaler dere NOK 1400,- per natt.)

 • Grupper med flere enn 20 deltakere får 20% rabatt fra deltaker 21 på hverdager.

 • Leiepriser helg (fredag til søndag): NOK 280,- per person per påbegynt helg,
  minstebeløp NOK 2800,-. (Det vil si selv om dere er bare fem personer betaler dere NOK 2800,- for hele helgen.)

 • Ingen minstebeløp for last minute bestillinger, inntil to uker før ankomst.

 • Studentgrupper fra SiO studiesteder får 15% rabatt.

 • Prisene gjelder alle aldre, bortsett fra babyer i medbragt seng, som er gratis.

 • Innsjekking og utsjekking er kl. 17:00 alle dager, om ikke annet er spesielt avtalt.

Eksempel for leiepris

 • Torsdag til fredag, 30 personer, Lagshytta
  20 * NOK 140,- + 10 * NOK 112,- = NOK 3 920,-
  (Deltaker 21 til 30 får 20% rabatt)

 • Fredag til søndag, 7 personer, Kapellbygningen
  NOK 2800,-
  (Minstebeløp per bygning per påbegynt helg)
  (Last minute: 7 * NOK 280,- = NOK 1 960,-)


Betaling

Du vil få tilsendt faktura etter at du har oppgitt faktisk antall deltakere etter oppholdet.


Avbestilling

Gi beskjed til utleieansvarlig hvis du må avbestille oppholdet (utleie[at]nordmarkskapellet.no). Ved avbestilling mindre enn én måned før oppholdet fakturerer vi minstebeløp.

Praktisk

Lagshytta

Lagshytta ligger tvers over tunet, ti meter fra kapellbygningen og kan leies sammen med kapellbygningen eller av en uavhengig gruppe. Hytta har peisestue med langbord, piano og en krittavle, kjøkken, to soverom i første etasje og seks i andre etasje. Det er vaskerom i hver etasje, og de som leier Lagshytta kan bruke dusjene i kapellet. Lagshytta har 47 sengeplasser. Se romoversikt.

Kapellbygningen

Kapellbygningen består av selve kirkerommet, en stor peisestue, kjøkken og sovefløy. I kjelleren er det vaskerom med dusjer og varmekabler i gulvet og et tørkerom. Sovefløyen har tre store soverom med åtte køyer hver og et mindre rom med fire køyer. I tillegg er det en liten peisestue og et lite en-sengs soverom som leietakerne disponerer frem til lørdag kl 17 når husmor og husfar (husfolket) kommer opp. Kapellbygningen har 28 sengeplasser. Se romoversikt.

Aktiviteter

Stedet har en liten ballbane for fotball og volleyball, en ti meter bred klatrevegg (en buldrevegg der man klatrer sideveis nær bakken uten behov for sikringsutstyr) og en 8 meter høy klatrevegg. En leder med klatreerfaring kan organisere klatring der. Klatreutstyret må tas med selv.

Adkomst

Nordmarkskapellet ligger 5 km fra Voksenkollen og 6 km fra Frognerseteren stasjon på Holmenkollbanen. Det går an å sykle til kapellet på fine grusveier i sommerhalvåret. I vinterhalvåret prepareres grusveiene til fine skiløyper. Fra Sognsvann er det 10 km på grusvei. Fra Sørkedalen skole er det 4 km, for det meste på blåmerket sti. Veien inn til kapellet fra Hammeren er 7,4 km, grus, vinterbrøytet og merket med røde avstandsskilt. Her finner du en oversikt.

Frakt av mat og utstyr inn til Nordmarkskapellet skjer ved umotorisert kraft. Personer som har en funksjonshemning som gjør at de ikke kan gå, kan søke om kjøretillatelse fra Oslo kommune (legeerklæring må fremlegges). Les betingelsene nøye før du søker. Utgangspunktet er strenge reguleringer og en streng praktisering av regler og forskrifter.


Vær og føremelding

I skisesongen er det daglige føremeldinger fra Skiforeningen her. Hvordan været er meldt for Nordmarkskapellet, kan du se her.

Forutsetninger for leie

Det skal alltid være minst to voksne ledere (over 18 år) tilstede under hele leieforholdet.

Kapellets branninstruks skal leses, forstås, signeres og følges.

Ordensreglene skal følges. Det er bl.a. forbud mot alle former for rusmidler på hele området, og røykeforbud inne.

Av hensyn til andre leietakere med astma og allergi er det ikke tillatt å ta med hunder inn på Nordmarkskapellet.


Kapellvakt

De som leier Kapellbygningen og/eller Lagshytta i helgene får det vi kaller "Kapellvakt" som innebærer at man blir med på forberedelser og gjennomføring av gudstjenesten og kafédrift søndag fra kl 9 til ca 15. Husfolket organiserer kapellvakten og fordeler arbeidsoppgavene mellom de som er i Kapellbygningen og Lagshytta. Det som skal gjøres er bla. vaffelsteking, salg i kafeteriaen før og etter gudstjenesten, vasking og rydding i kapell, peisestue og andre fellesarealer, oppvask etter kafedriften. I tillegg til kapellvakten skal alle vaske/støvsuge de rommene de har brukt.

I følge personvernloven

Opplysninger som legges inn i bookingen brukes kun til regnskapsmessige forhold. Og slettes i forhold til regnskapslovens krav om oppbevaring. Utover dette vil ingen bli kontaktet eller navn-basen solgt til andre.


Ordensreglene

Last ned (pdf)